Hei hei! Tenkte å gjøre en kjapp presentasjon om hvem vi i KiraKira er! KiraKira (eller キラキラ som det skrives på japansk) betyr Glitter. Vi bestemte oss for dette siden det er søtt (og fordi vi måtte komme på et navn fort! hehe)

KiraKira består av to norske jenter som studerer Japansk her på Kai Japanese Language School i Tokyo. Vi heter Natasha og Therese og trives godt her i Japan!

(PS: Det er ikke lov å mobbe bildet! Det ble laget raskt i paint!~~ haha!)

KiraKira

 

Natasha (den pene brunetten til høyre) går nå i 5. klasse på Kai, mens jeg selv går i 1.  Jeg angrer ikke det minste på at jeg begynte på Kai! Lærerene er helt fantastisk søte og snille og hjelper til med hva enn det skulle være!  Et lite eksempel er da jeg var syk og holdt meg hjemme fra skolen en dag! Jeg sendte en melding til en av de ansatte ved skolen om dette, og hun sendte straks svar og spurte om jeg var ok og om jeg trengte noen medisiner eller noe. Hun gav meg også nummeret til en engelsktalende lege i mitt nabolag~~ Vel.. Jeg har aldri vært glad i å gå til legen, uansett hvor ille det er. Så ikke tale om at jeg skulle til legen! Men satt utrolig pris på omtanken! Greit å vite at man har noen å henvende seg til når man er i et fremmed land!

 

Vel, det var det for den lille presentasjoen! Hvis det er noe, er det bare å spørre! Vi kommer til å poste diverse bilder og tekst på norsk, om våre dagligdagse opplevelser her i “Soloppgangens land”! Så hold dere oppdatert på bloggen til KIRAKIRA!~~

oxox Natasha og Therese<3