Hej hej! Då var det dags för mitt första inlägg här på KAI Gambalog!
Jag heter Nadja, är 20 år och har studerat japanska på KAI i nästan 5 månader. (Helt otroligt, tiden går så himla snabbt här…)
Det är svårt att säga egentligen när jag blev förälskad i Japans kultur, besattheten har alltid varit där 😉

Förutom språket har jag en lång  lista på japanska saker jag  tycker om, och med lång menar jag väldigt lång, så i urval är jag ett stort fan av Studio Ghibli, var tidigare även en riktig anime/manga otaku. (Mitt mål är att köpa ett gigantiskt Totoro gosedjur innan jag lämnar Japan).
J-rock har jag också lyssnat på en del, som t.ex. GazettE, Gackt, Miyavi.

Det är faktiskt en uppkommande konsert med Miyavi nu i Juni, som jag tänkte berätta lite om senare.
Och så har vi alla japanska spel förstås.  ♥

Att komma till Tokyo och plugga japanska har för mig väldigt länge varit en självklarhet, så jag stack till Norge förra året och arbetade ihop en summa, sen åkte jag hit! KAI är en jättebra skola med massa roliga och duktiga lärare. Jag ångrar inte en sekund av beslutet att börja här! 🙂

Jag har även en egen blogg, Peco.