Hi, everyone. Today Emelie and I adventured our way to the local Don Quijote store just a few minutes walk from KAI. I’m sure many of you are already aware of this store, but for us newcomers I think this place is well worth a visit. As for myself I’m addicted to stick coffee and cereals, so I was happy to find a lot of these things here. You can also buy bicycles here, saw some really
nice ones for around 15,000 Yen.

                                                                      Nyan-nyan!

Hej, landskvinnor och landsmän! Jag upprepar inte det jag skrivit ovan för vi Svenskar är ju rätt duktiga på Engelska, eller hur? Hur som helst, även om ni har mycket eller lite o-kane i plånboken så måste jag ändå säga att Donki är väl värt ett besök för alla elever på skolan. Förutom mat, finns det även prylar, kläder, skönhetsvård etcetera.. Själv fyndade jag ett par sandaler för 980 yen och lite annat smått o gott..

Egna smultronställen som ni vill dela med er? Gärna budgettips!

Andreas
PS. Och glöm nu inte att kolla in min egen blogg om ni vill läsa mer om Japan!