Om en vecka åker jag tillbaka till Sverige efter 1 år och 3 månader i the land of the rising sun. Att åka hit var det bästa beslutet jag någonsin tagit och min tid här är något jag aldrig kommer att glömma. Har fått så många fina vänner, upplevt japans fantastiska kultur och sett så många underbara platser. Tyvärr är ingenting är för evigt och nu är min tid här i Japan slut. Mitt hjärta kommer för alltid vara itu, och jag vet att jag kommer längta hem när jag kommer till Sverige, längta hem till Japan. Men jag lovar att jag kommer tillbaka!

Jag är himla glad att få ha varit en del av gambalog för så lång tid. Första dagen jag började plugga japanska på Kai i  level 1 i april 2012 så gick jag med i gambalog och det har varit jättekul ända sedan start. Gambalog har gett mig nya vänner, även utanför skolan, och så har den gett mig massor av tips på vad man kan göra på sin fritid. Denna blogg är nog den bästa reseguiden man kan få till Tokyo och Japan.

Jag hoppas ni har tyckt att det har varit kul att läsa mina inlägg, eller i alla fall tittat på mina bilder.
Jag har fortfarande mycket jag vill berätta och foton jag vill visa, så ni får jättegärna följa med till min egna blogg där jag kommer fortsätta berätta om mina upplevelser här. Ni hittar mig HÄR.

IMG_3765.JPG_effected

IMG_6484

おつかれさまです
Tack så mycket för mig
エメリ